Jag + 2009 = Bloggkung!

Vafalls!

Inte heller i år tog jag mig in på Internetworlds topplista över Sveriges 100 bästa sajter. Och i år har jag knappt ens haft några driftstopp att skylla på. Däremot var jag på plats på Sturecompagniet och såg Johanna bli landets 92:a bästa sajt. Eller nja, vi hann dit först när nedräkningen nått plats 25, men vi såg det ju i tidningen som delades ut efteråt åtminstone. Hurra för det – särskilt med tanke på att Bokhora är en av ytterst få på listan som inte drivs kommersiellt utan endast på hobbybasis.

Men nog snackat om andra, det här ska ju kretsa kring mig.

kronanpaverket.jpg

Den här bloggen har handlat – eller påstås åtminstone handla om – bok nummer två. Kanske borde den mer börja handla om webb 2.0, eller åtminstone agera som en sådan. Ja. Ta mig tusan. Eller 100 då.

Således: Mer video. Mer bilder. Mer ljud. Mer av allt utom något så ålderdomligt och 1996:igt som text. Sedan är det jag och topplistan 2009 lika med sant.

En kommentar till “Jag + 2009 = Bloggkung!”

Kommentarer är stängda.