Alla kommer med bagage

Jag är trött i dag, huvudet känns tungt. Om det var därför jag just skrev en halvsida om sömnlöshet vet jag inte men det var inget som var planerat så kanske. Inte för att jag har legat sömnlös. Men jag är trött. Huvudvärk. Och det avspeglar sig i skrivandet. Kanske.

Annars sitter jag mest och tänker på taglines, punchlines, titlar, undertitlar, snärtiga utdrag. Inte för att jag borde göra det i det här skedet, jag borde koncentrera mig på att skriva färdigt istället. Men det är ju så mycket roligare och ger ett ögonblickligt rus istället för att skriva skriva skriva och aldrig komma till gå. Eller mål. Eller vart det nu är man ska.

Alla kommer med bagage. Det är en mening jag gillar som summerar saker och ting rätt bra på flera sätt. Jag vet inte om den överlever dagen, men den fick inleda kapitlet jag började skriva i morse i alla fall, trots att jag fortfarande inte är nöjd med avslutningen på det förra.

Men ibland är det väl dags att vända blad och gå vidare istället för att bara stå och stampa på samma fläck trots att det kan vara ack så lockande.

Jo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.