I ett hus vid skogens slut, liten gubbe tittar ut. Viftande ett gevär.

Såg ”Contagion” i går, gick med magvärk därifrån, andnöd och en akut känsla av att jag måste spärra in Tage i ett sterilt rum utan kontakt med yttervärlden så att han aldrig aldrig aldrig kan komma i kontakt med något sorts virus. Endera det, eller en stuga i skogen långt från ära och redighet beväpnade till tänderna och redo att skjuta varje potentiellt smittspridande människa som vågar närma sig vårt enkla tjäll.

——

Min recension av Steve Jobs-biografin publicerades i UNT i går, en recension som föregicks av en liten diskussion på Twitter i fredags huruvida jag som välkänd mac-kramare skulle kunna tänka mig att skriva något negativt om Jobs person. Då jag tidigt i texten skriver Steve Jobs var på många sätt ett praktarsle tycker jag det får anses påvisat att jag faktiskt kunde det. Att UNT:s rubriksättare trots detta väljer att kalla honom älskvärd, är inget jag själv kan lastas för, I did not have sexual relations with that headline, no way José.

——

Och just det ja – det här med Rix FM:s reklamkampanj är ju särdeles tragikomiskt, och de har nu tvingats be om ursäkt på sin hemsida. Även i vår trappuppgång har den skördat offer, två förtvivlade grannar hade i går satt upp reklamlapparna på anslagstavlan i entrén och skrivit egna meddelanden under där de lovade och svor att de faktiskt inte alls hade spelat någon musik natten till lördagen, utan tvärtom sovit tungt. Om det är så att Rix FM inte trodde att den här kampanjen skulle slå slint, så har de väldigt dålig människokännedom. Och om de förstod att den skulle slå slint men tyckte att det var en ”kul grej” och körde ändå, då tycker jag faktiskt att de är rätt elaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.