Hönan eller ägget

Hm, undrar om jag känner mig melankolisk eftersom jag lyssnat på Stina Nordenstam hela dagen, eller om jag har lyssnat på Stina Nordenstam hela dagen eftersom jag känner mig melankolisk.

Anyways, helgen har varit långt ifrån så produktiv som jag hade hoppats. Genomläsningen av manuset skulle bli klar – det gick så klart åt skogen. Jag skulle skriva ett inlägg om basilika – det har jag som ni ser heller inte gjort. Jag borde ha dammsugit också – ni får ta mig på mitt ord när jag säger att det heller inte skett. Och då har jag ändå haft en tredagarshelg. Och inte har jag tagit mig an den där bokutmaningen jag fick för ett par veckor sedan heller. Ibland är jag helt enkelt en usel människa.

Nåja, jag ska nog muntra upp mig med Wong Kar-Wais Happy together nu.

UPPDATERING: Jaha, nu slog jag ut en blomkruka över skrivbordet i köket också. Great.