En helt vanlig lördag

God damn it. Jag vill verkligen skriva något intelligent i bloggen i dag. Men det står helt jädra fucking still i skallen och jag blir bara mer och mer irriterad av att sitta framför skärmen och stirra.

Jag är trött. Har nyss sovit lite. Hängde i Sofo tidigare i dag. Fikade på Svart kaffe. Var på Beyond Retro, Tjallamalla, Stadsmissionen och kollade några minuter på loppisen som de bullat upp runt Nytorget. Jag köpte inte en endaste pryl nånstans, läste mest Rodeo och Nöjesguiden medan min vän shoppade. Jag cyklade till Söder. Lyssnade på Nelly i ipoden. Precis som alla andra tycker jag att All good things (come to an end) är bästa låten. Gud vad jag är förutsägbar.

Hur som helst, en trevlig förmiddag. Och nu måste jag försöka läsa klart Lena Anderssons Duck City, eftersom jag ska intervjua henne på måndag morgon. I kväll ska jag på födelsedagsfest. I morgon ska jag skriva ett inlägg om hur basilika och datorberoende hänger ihop.

Hm, undra om jag ska pinga det här inlägget hos intressant.se? Nä, tror jag hoppar det.