Hej då Paypal

Ja, även jag ämnar göra slut med Paypal efter att de stängt ner Wikileaks konto. Men då jag främst måste fokusera på att bygga lego med min son för tillfället för att han inte ska bli tjurig, inleder jag med att helt enkelt plocka bort Paypalmöjligheten för att lämna frivilliga betalningar av mina digitala utgåvor här på sajten.

Det är ju inte som att det regnar in pengar där, men vad fan, några ören går de väl miste om i mellanskillnad så länge i alla fall.

Jag får erkänna att jag tycker att det är väldigt synd att Paypal beter sig så här, det kommer att försvåra min vardag, jag använder Paypal rätt mycket när jag handlar på nätet. Nu blir det till att fiska fram Visa- och Mastercardkortet gång efter annan istället.

2 reaktioner till “Hej då Paypal”

  1. Ja, det vete fan. Det är en bisarr värld vi lever i. Visa och Mastercard spärrar donationer till Wikileaks, men har inga problem med att man använder deras tjänst för att donera pengar till Ku Klux Klan (The Guardian skrev om det nu på eftermiddagen).

Kommentarer är stängda.