Gruvan och jag

gruvanjag.jpg

Jaja, jag är medveten om att jag har lagt ut en sjuhelsikes massa bilder på mig själv och allehanda saker i bakgrunden den senaste tiden, men jag tycker verkligen att det är så himla fint här uppe och det var verkligen en helt fantastiskt trevlig sjuttiofemminuterspromenad jag gjorde nu på morgonen, så jag kan inte hålla mig. Det är gruvan i bakgrunden. Tror jag.

Nu ska vi åka till ishotellet i Jukkasjärvi. Mer bilder att vänta således. Tjoho!

En kommentar till “Gruvan och jag”

  1. Ja, visst är det fint i Norrbotten, jag blir nostalgisk när jag läser din blogg även om jag faktiskt aldrig har varit i Kiruna. Nostalgisk blev jag oxå i onsdags när vårt plan till New York måste landa någonstans på Labradorhalvön för att tanka bränsle (planet var litet och det var stark motvind). Det ser ut som i Norrbotten, utbrast både jag och min syster. En spännande resa även på andra sätt trots att vi blev fem timmar försenade.

Kommentarer är stängda.