Gräver där vi står

Vi testar nya grävutrustningen i parken bakom huset. Lägger sanden på lastbilsflaket, tömmer och börjar om.

Livet består av väldigt många sådana här stunder nu. Vad gjorde jag sådana här eftermiddagar förr? Ibland känns det som att jag har glömt hur livet var innan.

Fast när jag tänker efter minns jag. Efter att ha vaknat bakis masade jag mig oftast iväg till brunch med Josefine, Jocke, Morgan. Kanske blev det därefter en promenad, ofta längs Karlbergs sjö eller över till Kungsholmen med ett avslutande besök på Clas Ohlson i city med Josefine där någon ny sladd inköptes, det hörde på något sätt helgritualen till. Sedan gick jag hem, såg ett avsnitt av någon av mina serier men blev snart trött och gick och lade mig och sov. Vaknade när eftermiddagen övergick i skymning, desorienterad, ännu en helg passerad utan att något hade förändrats.

Livet ändrar sig ständigt nu, även om dagarna är mer inrutade än de någonsin varit. Jag gillar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.