God jul i spandexbrallor

julgran.jpgSnön ligger vit på taken och bara Daniel är vaken. Nej, gräset är grönt, det är fem grader varmt och jag hör mamma vissla i duschen, men i övrigt är allt jag skriver sant. Julen är här, Sandviken står kvar och julgranen är tänd och klapparna ligger där under men inte mina för jag har som vanligt glömt att köpa klisterlappar så jag får snylta av mammas senare och jag hoppas att jag kommer ihåg vem som skulle ha vad utifrån formen på paketen. Hon är för övrigt skeptisk till att Åhléns skulle vara öppet i dag, så det blir nog till att knata bort till ICA Kvantum och köpa den sista julklappen. Fantastiskt.

Alvplågan som gisslat internet den senaste veckan nådde även mig. Min kollega Therese alvade mig på jobbet i fredags när julnyhetstorkan satte in, jag bifogar länken här. På personalfesten på nationen hösten 1995 var jag för övrigt utklädd till Peter Pan och var inte allt för olik den dansande jeppen framåt natten även om jag inte var randig. Åh, jag minns de åtsmitande gröna spandexbyxorna och att Tingeling tyckte att jag hade väldigt snygga lår. Oh the memories.

Oj, nu hör jag julgröten kalla på mig från köket. En fantastiskt god jul till er alla!

4 reaktioner till “God jul i spandexbrallor”

 1. God jul. här nere i småland lyser gräset också grönt, vi dricker champagne och spelar Politiskt korrekt – skitsvårt – så här på morgon-/lunchkvisten. Ha du varit snäll i år, så tomten kommer till kvällen? 🙂

 2. Jaa, jag har minsann sett några paket under granen som bär mitt namn. Men för säkerhets skull hade jag köpt ett par riktigt feta tv-boxar till mig själv, som anlände från Amazon i fredags. Det är lika bra att vara på den säkra sidan… God jul!

 3. Melly Klistmass,

  Hälsa Gästrikland från mig

  Även om det var femton år sedan, och mina föräldrar flyttade därifrån för fem år sedan. (G-Hammarby).

  I och för sig en syrra kvar i nejderna, även om vi ses allt för sällan.

  Spana gärna in min blogg, för en liten julhälsning

  mvh

  Rbrt

Kommentarer är stängda.