Geografikunskap del två

usastater.jpg

Och när jag ändå är inne på listor och tävlingar och sånt – i höstas spelade många bloggare sätt ut alla Europas länder på en karta-spelet. Nu gav jag mig på nästa utmaning och slog ihjäl lite tid med sätt ut alla USA:s delstater på en karta-spelet. Resultatet var lite förvirrande, bland annat påstås jag ha noll miles fel i medel, trots att jag rent bevisligen satte tio delstater på fel plats. Jag vet inte hur det gick till.

Anyways – 41/51 eller 80.39 procent rätt på 713 sekunder. Try it!

——

Och från det ena till det helt andra – jag erkänner gärna att jag är en trekkie av någorlunda rang, men det här är ju bara … lite överdrivet.

10 reaktioner till “Geografikunskap del två”

 1. 36/51 eller 70,58 procent på 448 sekunder. Precis som med Europavarianten måste jag skylla på att jag hade otur med ordningen i första spelomgången. Ett nytt försök gav 49/51 eller 96,07 procent på 212 sekunder. Alaska och Hawaii blir ju inte rätt hur man än gör…

  Vad fan höll du på med i 713 sekunder? Det är ju ett snitt på 14 sekunder!

 2. Men käre Morgan, nu ska du väl inte ta till svordomar bara för att jag satt på jobbet när jag gjorde testet, och emellanåt tvingades svara i telefonen samtidigt.

 3. Jag inser ju att jag fullständigt avslöjar min totala geekighet när jag svarar kl 0.51 en fredagskväll att jag hade 46/51 och 90.19% rätt på 421 sekunder på första försöket. Oh well.

 4. Ah, härligt att känna sig lite akterseglad som geek för en gångs skull. För även om barnbalanserande ger lite bonuspoäng så ljuger inte siffrorna – 46/51 på första försöket är klart imponerande och jag utnämner dig härmed till tävlingens obestridde ledare!

 5. 47 av 51, eller 92.15%, på 296 sekunder på första försöket. Jag ÄR verkligen kartnördarnas orkesterledare! Fast hur man kan ha 92,15% rätt och en average error på 0 miles förbryllar mig något…

 6. Men va fan! Jag som kände mig så på topp! Och så blir man BRÄDAD! Gah. Ska genast göra om testet!

 7. ”47 av 51, eller 92.15%, på 296 sekunder på första försöket. ”

  första försöket, 47 av 51, 92.15% …på 299 sekunder 🙁
  ett genomsnittligt fel på 23 miles

  dock kul 🙂

Kommentarer är stängda.