Fräsch, frisk och spontan

Här får man tillgång till ett konto hos Spotify och hela världens (nåja) musikskatt öppnas framför mig.

Och så ligger jag ändå bara och lyssnar på Pet Shop Boys-låtar.

3 reaktioner till “Fräsch, frisk och spontan”

  1. Deezer verkar ju vara öppet för alla vilket så klart är bra, men jag gillar att Spotify är ett fristående program som fungerar ungefär som iTunes. Väldigt avskalat dessutom, vilket faller mig på läppen.

    Och en högst ovetenskaplig PSB-undersökning jag just genomförde säger att utbudet är bättre hos Spotify – Deezer har 72 PSB-låtar i sitt arkiv, hos Spotify hittar jag 650… Eller så är de som jobbar på Spotify Pet Shop Boys-nördar helt enkelt.

  2. Hej Daniel!
    Om du får en massa Spotify-invites över, kan du inte upplåta en till mig då…jag är riktigt sugen på att testa. (Jag gillar också PSB, mer än vad jag gillar Mons Kallentoft iallafall, apropå rubriken.)
    Hälsn Anna

Kommentarer är stängda.