Du och ditt älskade Uppsala (4)

Det har kommit till min kännedom att jag inte bara är motståndare till Youtube, utan även häller kall Keldasås på min mat. Det stämmer så klart inte. Vad jag menade i torsdagseftermiddagens inlägg var att jag i slutet av grönsaksstekningen häller Keldasås – eller creme fraiche om andan faller på – i stekpannan de sista minuterna för att liva upp anrättningen. Det finns gränser även för min barbarism.

Jag promenerade genom Uppsala på väg mot tåget för en halvtimme sedan. Min andedräkt ångades i den arla morgonen och jag hade Thomas Östros efter mig, han drog en liten resväska på väg mot stationen. Jag kände mig som regeringen, ständigt en sosse i bakhasorna.

3 reaktioner till “Du och ditt älskade Uppsala (4)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.