Jönköping

kyrka.jpg

Japp, då var man i bibelbältets centrum då.

UPPDATERING 18.40: Jönköping är officiellt världens blåsigaste stad. Att vårt hotell ligger väldigt naturskönt men ack så vindöppet precis vid Vättern gör säkerligen sitt till, men ändå, cheezus. Jag och min kollega Therese gick en repa på gågatan för att köpa kaffe för att överleva kvällets jobbpass (jag ska skriva ut en intervju med Andreas Lundstedt och hon ska väl … tja, kändisblogga lite – långt ner i hennes blogg outas jag för övrigt som särdeles fåfäng) och det var fasiken något av det värsta jag varit med om. Eller nej, det var det inte, men det var väldigt väldigt regnigt och blåsigt.

Okej, dags att jobba.

2 reaktioner till “Jönköping”

  1. ”Dannyboy, som visat upp en oväntat fåfäng sida, har ägnat den senaste kvarten åt att posera och försöka få till en snygg bild på sig själv. Men han hävdar att mina fotografskills lämnar en del övrigt att önska.” Haha. Men jag tycker att fåfänga är bra. Plus att du är finare på hennes bild än på din (ovan) om du frågar mig:) Gonatt!

  2. Men man får ta i åtanke att på bilden jag tog själv så hukar jag mig under protestantismens ok. Jag lider, plågas, våndas.

    Usch, jag har druckit för mycket kaffe tror jag.

Kommentarer är stängda.