Förlossningsrapport #7

Det blev en sond för Tage. Oron vi kände inför den blev dock en lättnad efteråt, eftersom matningen med spruta och sondslang lett till att vikten nu ökat. Plus 65 gram sedan i går, nu siktar vi på att korsa den magiska gränsen 2500 gram igen i morgon.

Min dag har dock gått i flyttandets tecken. Att flytta ett helt hem under tio timmar när man sovit blott sporadiskt de senaste fem dygnen var en smärre pärs. Nu är jag dock åter i Danderyds famn, med Tage på mitt bröst och bohaget placerat på Östermalm. Skum känsla.

Jag längtar efter vårt riktiga liv nu. Kan det inte få börja snart?

2 reaktioner till “Förlossningsrapport #7”

  1. Vet hur det är. Nike kom 6 veckor för tidigt. Vi var på neo två veckor och sondade och solade och kollade billicheck stupikvarten.

    Ibland kräktes jag nästan av trötthet men det blir bättre….snaaaaaaart!

    Kramar, sympatier och igenkänningstöd härifrån!!

  2. Tage behövde som tur var bara sola en dag (hoppas det inte blir fler i alla fall, det där billicheck-värdet har sjunkit stadigt de senaste dagarna), men visst blir man en smula knäpp här. Det går ju heller inte att komma ifrån att man känner sig en smula övervakad, även om personalen så klart menar väl och har hans bästa för ögonen. Men de ideliga kollerna och mätningarna och testerna skapar samtidigt en stress i sig, så det vore fantastiskt om vi fick åka hem i morgon. Vi håller tummarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.