Förlossningsrapport #4

Jag har varit nere i entrén och köpt godis på Pressbyrån. För första gången sedan 2004 kommer jag inte att uppleva finalen i Melodifestivalen arbetandes i Globen. Jag kommer att se den liggandes i min säng på avdelning 20 på Danderyds sjukhus med min då 32 timmar gamla son sovandes mot mitt bröst. Om allt går väl kommer han inte att kräkas på mig. Vis av erfarenhet vågar jag dock inte lova något.

Nu skulle jag visserligen inte ha jobbat i kväll ändå, den här helgen var vår planerade flytthelg så jag hade redan tackat nej till att jobba. Men istället för kartongkånk blir det nu bebisstånk. Tage kom emellan. Det gjorde han rätt i.

4 reaktioner till “Förlossningsrapport #4”

  1. Hej på er båda,
    stort grattis till bebis Tage. Livet blir sällan större än när våra barn kommer till oss. Nyfödingar…visst luktar de kanel och mandel. Tack för att jag fick vara med via bloggen.
    All lycka till er.
    /Augustin

  2. Tänk att jag har oroat mig för flytten nu när Tage bestämde sig för att sätta käppar i hjulen. Tycker han gjorde helt rätt att ta all uppmärksamhet både från Mello och flytt han föddes stjärna!

Kommentarer är stängda.