Förlåt mig Lykke Li!

När jag ger en skiva en trea i betyg betyder det per automatik att den så fort recensionen är skriven försvinner från min radar. Tre betyder enligt vårt plussystem bra. Vill man verkligen fortsätta gå runt och lyssna på något som är just det, bara bra? Jag gör det inte.

Vilket leder mig till slutsatsen att jag måste pudla och be Lykke Li om ursäkt. För en trea var just vad jag gav hennes debutalbum ”Youth novels” för några veckor sedan – här syns recensionen på Kalmartidningen Östrans sajt – och således borde jag aldrig lyssna på skivan igen. Men det är just vad jag gör. Inte dag efter dag, men nästan, senast i morse när jag vandrade genom staden söderut på väg mot jobbet. Lykke Li-skivan gör mig glad, stegen som varit en smula tunga blir lättare och i slutändan är väl det vad som betyder något – att hon lättar mig.

Så förlåt mig Lykke Li, jag borde ha gett din skiva en fyra i betyg och hade jag haft ett trollspö eller en mer offentlig publicistisk profil hade jag gjort det på riktigt och inte bara här i bloggen.

4 reaktioner till “Förlåt mig Lykke Li!”

  1. Försöker du göra en omvänd Strage, eller vad är det fråga om? Publish and be damned, but never damn yourself.

  2. Dum fråga – när jag klickar på en sån där häromsistenslänk så måste jag scrolla neråt ganska ordentligt för att se inlägget. Warum?

  3. mat: Jag vill bara säga att jag nu tycker att skivan är bättre än vad jag tyckte när jag skrev recensionen i slutet av januari. Inte mer dramatiskt än så.

    Julia: Det där är en bugg som verkar drabba vissa som surfar på Internet Explorer på pc. Jag har dock inte tillräckligt stora kunskaper i kodknackning för att hitta felet i mina hempulade WordPressmallar…

Kommentarer är stängda.