Flash from the past

I morgon kväll är det för andra gången i höst dags för 90-talsmaskerad. Och som ett brev på posten lade en gammal vän i går kväll upp följande bild på mig på Facebook.

jagsexton

Vi befinner oss på senvåren 1991, strax före skolavslutningen i nian. Jag är 16 år, har en lite synthig frisyr och en rätt … ja låt oss säga tidstypisk tröja. Fotot, taget i mitt pojkrum, visar att jag vid den här tiden fortfarande läste, eller åtminstone fortfarande sparade på, Wahlströms ungdomsböcker. Den övre hyllan tror jag består av böcker från Disneys ungdomsboksklubb, som jag var medlem i i en massa år.

På hyllan står deoderant samt after shave från Old Spice. Året innan hade vi fått kabel-tv, och jag vill minnas att Old Spice-reklamen rullade väldigt frekvent på MTV de här åren. Redan då har jag för mig att jag fann doften rätt kvalmig och frånstötande.

Det stoppade mig dock på intet sätt från att spreja samt badda ytterst noggrant varje morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.