Filmdagar i Malmö

Jag har börjat engagera mig i Folkets Hus bioverksamhet i Vittangi, ska försöka ta tag i deras Bio Kontrast-verksamhet som legat vilande i några år, och har inför detta spenderat dagarna tre i Malmö, där jag bevistat Folkets Hus och Parkers årliga Filmdagar, där jag försökt kolla in främst det kommande svenska filmutbudet. Tre filmer och ett seminarium i fredags, tre filmer och en festmiddag i går och avslutningsvis två filmer på morgonen/förmiddagen i dag innan det var dags att hasta över sundet till Kastrup för resan hemåt.

Sitter nu vid gate 38 på terminal 4 på Arlanda och inväntar SAS kvällsflygning till Kiruna, på grund av kort tid mellan flighterna avstod jag att boka plats på planet som gick redan vid kvart över tre, något jag inledningsvis var glad över när mitt flyg från Köpenhamn landade ett tiotal minuter försenat och jag därför med lugn i sinnet kunde spankulera ut från terminal 5 och till och med kika runt lite i Pocketshop i Sky City innan jag begav mig till fyran.

När jag väl tagit mig igenom säkerhetskontrollen och såg att det tidiga Kirunaflyget var en smula sent och ännu bordade för fullt precis där jag stod ångrade jag mig så klart tiofalt. Men då var det ju så dags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.