Fångad på bild

I och med att ”Vi har redan sagt hej då” snart kommer i en finfin pocketutgåva tänkte jag att det var bäst att skaffa lite nya pressbilder, jag förväntar mig stor täckning på den här utgivningen i media.

Nej, det gör jag nu inte, pocketutgivningar går det tretton på dussinet, men jag ville ändå skaffa några nya, mer professionella pressbilder i samband med utgivningen. Och dessutom – även om jag är snudd på evigt ung så började de gamla kännas en smula nattståndna, tagna år 2005 på Kanarieöarna samt 2006 på Snotty som de är.

Och nu är framtiden här – uppladdad och redo på pressidan! Fotografen är den fantastiskt duktiga och trevliga Sara Arnald, som kom hem till oss en tidig lördagsmorgon härom veckan och plåtade mig dels framför den tredje upplagan av vår smått berömda (somliga skulle säga ökända) färgsorterade bokhylla, dels mot den vita väggen i Tages rum samt på gatan utanför.

Okej, slut på meddelandet. Låt nedladdningarna börja.

2 reaktioner till “Fångad på bild”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.