Det är inte jag, det är du. Eller kanske tvärtom.

Ungefär 54 procent av er som brukar besöka min blogg är Windowsanvändare. Nu undrar jag, händer det att ni får ett felmeddelande när ni surfar hit? Jag har nämligen fått en indikation om att så kan vara fallet. Men eftersom jag bara hört det från en enda person, och det rent statistiskt borde vara så att ni är uppåt hundra Windowsanvändare här en vanlig dag, undrar jag om det månne kan vara något som bråkar i den andra änden, och inte hos mig.

Felmeddelandet, som yttrar sig vid användning av Internet Explorer (vilken version vet jag inte, men en relativt ny i alla fall), ser ut som följer: Stop running this script. A script on this page is causing Internet Explorer to run slowly. If it continues to run, your computer might become unresponsive.

Någon mer som är drabbad? Eller någon som vet vad det kan vara på min sajt som kan tänkas trigga det här, om det nu är jag som är boven?

7 reaktioner till “Det är inte jag, det är du. Eller kanske tvärtom.”

  1. Jag har heller aldrig fått det. har flera webbläsare, från jobbet är det ok med äldre Internet explorer, vet inte vilken version. Hemma är det Safari, Firefox och något nyare internet explorer version. ska höra med maken om han vet nåt om det.

  2. Provade att öppna i internet explorer nu och fick faktiskt samma felmeddelande. Använder chrome eller firefox annars så har inte märkt det innan. Verkar ju skumt. Tror det är version sju jag har om det är till nån hjälp.

  3. Mysko! Jag undrar så vad det kan vara som spökar. Det måste ju gå att utröna på något sätt. Om systemet kan berätta att ett skript slöar ner datorn borde den ju kunna tala om vilket skript det rör sig om också, tycker man…

  4. Enligt Aktivitetskontrollen verkar det som att sidan kräver rejält med processorkraft och minne när man använder Safari också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.