En ynka droppe till och jag drar

binerokrasch1.jpg

Som ni säkert märkte lyckades min sajt ligga nere från klockan två på eftermiddagen till elva på kvällen i går. Jag var på vippen att ringa in ett bombhot till webbhotellet i Solna när jag kom fram till Kiruna och såg att det fortfarande inte var ordnat, men så såg jag att Aftonbladet tyckte att Binerohaveriet inte bara var värt en artikel, utan till och med lät det toppa hela sajten under ett par timmar i går kväll, och jag kunde inte mer än att skratta rått åt eländet.

Ett driftstopp till och jag flyttar. Jag lovar och svär.

——

Sitter i en väldigt kall foajé på Scandic Ferrum och väntar på Carola & Co. Promenaden genom staden för att ta sig hit var rätt fin, även om det var rätt molnigt och snö i luften och jag inte såg så långt. Men jag skymtar det gigantiska gruvhålet långt därborta genom fönstret. Tror jag i alla fall.