En liten schlagerparentes

Minnesgoda läsare kommer ihåg att jag i vintras var ute och bevakade det hårdaste vi har här i landet i turnéväg – Melodifestivalen – under sex veckor (eller ja, jag var bara på plats fem av de sex veckorna, men det är en petitess i sammanhanget). Nu pågår det ju ett annat schlagerspektakel i österled, och jag är ju som ni förstått inte där, utan jobbar och sliter på redaktionen i Stockholm istället.

Men jag kan ju inte låta bli att lägga schlagerfingrarna åtminstone lite i blöt. Därför finns det i dag, på vår officiella schlagerblogg som publiceras bland annat i Svenska Dagbladet och skrivs av min eminenta kollega Therese, en bild på min aktiva slipskollektion. Varför då undrar ni? Well, bege er dit och kika så kommer allt att klarna. Bläddra ner till inlägget Skrytvarning: En skön komplimang och läs sedan uppåt.

——

Ja, och vad sysslar jag med för viktiga saker på jobbet i dag då? Tja, jag har bland annat skrivit den här världsomvälvande notisen.

2 reaktioner till “En liten schlagerparentes”

  1. Hej!

    Träffade H-S i måndags när hon var på kortvisit här i Gävle. Då påmindes jag om att du ju faktiskt har skrivit en bok som blivit utgiven. Så på tisdagen beställde jag den från Adlibris och idag kom den med Posten. Den verkar vara precis lika bra som jag har hört!

    Spännande att du är på gång med din andra bok! Ser redan fram emot den.

    Ha det gott!!

    Kram, Sofia (från högstadiet…)

  2. Men hej! Kul att höra av dig. Och visst, den är minst lika bra som du har hört. Tycker jag i alla fall. Ha det bra!

Kommentarer är stängda.