En helt vanlig söndagsmorgon

karlbergsslott.jpg

Solen log mot mitt ansikte när jag gick upp i ottan och joggade, eller åtminstone lunkade/powerpromenerade, i en timme och en kvart längs längs med och upp förbi Karlberg mot Solna och tillbaka med P1:s ”Godmorgon världen” i öronen. En sund själ i en sund kropp, fylld med endast några stärkande cocktailtomater och ett glas vatten för maximal morgonförbränning. För att hedra mitt arbete med bilagan inför Melodifestivalen toppade jag klädseln med en schlagermössa från Andra chansen-veckan i Nyköping förra året. Tyvärr hann dock roddlaget som under muntra tillrop roddade förbi i den klara januariluften försvinna innan jag hunnit få upp mobilen för att göra bildidyllen total.

Nu tänker jag göra nyttan ogjord och frossa i brunch.

En kommentar till “En helt vanlig söndagsmorgon”

  1. Själv satt jag på en jävla styrelsemöte i bostadsrättsföreningen och tittade ut på solen, och när jag väl fick ge mig iväg på min timmesrunda i spåret hade solen oåterkallerligt gömt sig bakom en stor molnbank. Lyckis dig, helt enkelt.

Kommentarer är stängda.