En handknuten tygtofs

För några veckor sedan fick jag ett mejl från min kompis Lisa. Hon hade varit ute på ”hål-i-väggen research” och hade under den här mystiska rundan hittat en pryl som hon köpt till mig. Jag som är typ det nyfiknaste som promenerar i ett par skor frågade med vändande post vadå vadå vadå berätta! och fick svaret Presenten är no big deal, bara nåt som fick mig att tänka på dig.

Sedan dess har jag funderat. Och funderat. Och funderat. För vi har nämligen inte hunnit ses än. Och så i dag var reportaget om hål-i-väggen-ställena med i DN På stan. Och jag är helt perplex. Vad är det egentligen hon har köpt åt mig? En dammsugarpåse? Ett presentkort på lyxkrogen Mistral? En hbt-bok? En serietidning? En handknuten tygtofs?

Så många frågor, så få svar.

En kommentar till “En handknuten tygtofs”

Kommentarer är stängda.