En blind leder en blind

Alltså nu är det kokta fläsket något helt annat än stekt.

Minnesgoda läsare kommer ihåg när jag i juni la upp ett Youtube-klipp från när jag och Morgan grillade på Andreas fest. En katastrof som helt hade sin grund i att Morgan tvingat mig, som är analfabet på området, att köpa kött. Nu skulle det bli annorlunda. Nu skulle det bli helt annorlunda. I går, när Morgan i ett mejl skrev Den här gången ska vi framstå som grillmästare! och jag svarade Sure thing, men då kanske vi får sätta dig som inköpsansvarig av köttet tänkte jag att läget var lugnt.

Så ringer Jocke och jag missar samtalet eftersom jag står och borstar tänderna och på meddelandet säger han på sin oefterhärmliga göteborgska Hallå mannen, pratade just med The Morganizer och han lyckades övertala mig att jag skulle köpa kött, och jag har fan ingen aning så jag tänkte att du kanske kunde hjälpa mig, vi ses kvart i tre mannen, tjöta lugnt så länge och Kålle och Ada rules forever och så lägger han på.

Och jag tänker att det lär bli livat på Saltarö i kväll. Morganize my ass!

En kommentar till “En blind leder en blind”

Kommentarer är stängda.