Eftertankens kranka blekhet

Hm, jag är inte längre helt säker på gårdagskvällens tvärsäkra uttalande om att jag kommer att stå i kön första dagen som iPaden släpps i Sverige. För när jag tänker efter vill jag ju att den i mångt och mycket ska kunna ersätta min Macbook när jag är på vift.

Och det finns ett område den inte kan ersätta den vanliga datorn på ännu, nämligen video- och möjligen även röstchatt. Och även om jag verkligen inte håller på och chattar dagarna i ända, så händer det ändå att jag gör det, och jag vill kunna ha möjligheten att göra det. Nu saknar iPaden inbyggd webbkamera i sin första version. Det lär utan tvekan komma när den uppdateras hårdvarumässigt, vilken torde ske ner nästa vår, eller allra tidigast inför julhandeln.

Kan jag vänta tills dess? Ja.

Tror jag.

——

Okej – nog fanboyeri. Jag ska jobba i dag – hurra! – och ska försöka hinna ljudredigera i 40 minuter först. Hur jag ska hinna bli klar med redigeringen till på tisdag är en gåta för inte särskilt många kapitel har blivit gjorda de senaste dagarna, men det ska gå.

En kommentar till “Eftertankens kranka blekhet”

Kommentarer är stängda.