Du och jag, pysen

Åtta år ihop, sex år som gifta, fem gemensamma hem på tre helt olika platser, fyra världsdelar, två barn och en sjusärdeles resa. I dag fyller hon 40 år, min Johanna. Bilden är från vår första gemensamma utlandsresa, som i modest anda gick till Åland. Jösses vad vi såg små och gulliga ut.

åland

Min älskade pys. Jag är otroligt glad att du var envis och såg till att vi två blev ett (och senare fyra).

——

(Ja, rent praktiskt blir det väl egentligen tre världsdelar med Europa, Nordamerika och Afrika, men på vägen till Kenya 2012 mellanlandade planet i Kuwait för omtankning och påfyllning av mat så jag räknar Asien också. Vi må aldrig ha klivit på asiatisk mark ihop, men vi har i alla fall rent fysiskt befunnit oss där tillsammans).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *