Du levande är inte min darling

Det var en sån där natt. Trots att ljuset släcktes runt tjugo i ett låg jag fortfarande som ett flämtande ljus framåt halv fyra utan tillstymmelse till sömn i kroppen. Vid ett par tillfällen övergick mina suckar i beska kommentarer för jodå, jag låg här i min ensamhet och pratade några uppgivna meningar rätt ut i mörkret. Det kändes så där.

Således är jag en smula vimsig i knoppen i dag. Till exempel skrev jag tillstömmelse där ovan utan att först kunna sätta fingret på vad som var fel med ordet. Antar att det är bäst att jag dricker kaffe innan jag sätter igång med skaldandet.

——

I dag klockan två berättar SFI vilken svensk film som blir Oscarskandidat. Själv håller jag två tummar för fantastiska ”Darling” men det lär väl bli ”Du levande” så att det dönar om det, som man skulle sagt i Sandviken.

2 reaktioner till “Du levande är inte min darling”

Kommentarer är stängda.