Du kan dra åt helvete

Nej, inte du rent specifikt, snarare jag. Eller nja, inte det heller, det handlar helt enkelt bara om del tre i min serie om Googlestatistiken. Någon har nu i kväll sökt på frasen ”du kan dra åt helvete” och hamnat hos mig. Tja, alla vägar är väl bra vägar antar jag.

I dag har för övrigt varit en väldigt bra skrivdag. Jag var nästan ledsen när kapitlet jag höll på med tog slut. Märk dock väl att meningen innehåller ordet ”nästan”.

2 reaktioner till “Du kan dra åt helvete”

  1. -skratt-
    Har du fler intressanta sökord?

    Olydig och Esbati skrev inlägg för ett tag sedan om alla möjliga typer av sökord som hade lett fram till deras bloggar.

  2. Nja, det där var väl guldkornen på sistone i alla fall. Jag försöker kika dagligen och har en särskild kom-ihåg-lapp där jag klipper in de iögonfallande, men loggen i gratisversionen av statistikprogrammet jag använder sparar bara de senaste 100 besöken, så det gäller att vara på alerten. Men jag återkommer säkerligen i frågan…

Kommentarer är stängda.