DJtv #55 – Hjälp, vi har fått barn!

En bebisspark på fosterhinnan och vardagen blev en helt annan. Med en två dygn ung Tage i famn spelar vi därför in ett enkelt DJtv från avdelning 20 på Danderyds sjukhus och berättar om vad vi läst sedan vi kom hit i tisdags eftermiddag. Hur tillgodoser man sin läsning på ett sjukhus? Häng med, i veckans avsnitt avslöjar vi allt.

Och glöm inte att DJtv även finns som podcast via iTunes.

6 reaktioner till “DJtv #55 – Hjälp, vi har fått barn!”

  1. Är det verkligen sant att bebisen kan sparka sönder fosterhinnan? Min sambo blev lite orolig när hon hörde det.

  2. Jag kan meddela att det där med att hålla handen medan man sover är något som håller i sig. Båda våra tvillingtjejer (1 år om några veckor) tar resolut tag i våra händer och vill att vi ska handgosa mellan spjälorna hela natten. Ibland funkar det att försiktigt lossa på greppet när de somnat, men ofta vaknar de till och upptäcker att handen är borta. Även att sova på mammas/pappas mage är populärt, fast det börjar bli lite dåligt med utrymme…

    PS: Herregud så söt han är! Och så mycket hår!

  3. Paul: Det är möjligt, men väldigt ovanligt. Tage låg dessutom med sätesbjudning, vilket troligen inverkade också. Det är inte säkert att det var därför vattnet gick, men barnmorskorna trodde att det nog var vad som hade skett.

    Helena: Hårsvallet har han tveklöst ärvt från sin far.

  4. Klart det blir DJtv från Danderyd – hur kunde man någonsin fundera på nåt annat? 😀

    Tage ser helt fab ut förresten!

Kommentarer är stängda.