Det lackar mot slut

Förfärligt dålig bloggfrekvens här, jag skyller på att det verkligen brinner i knutarna med att bli klar med Smittad 3 nu, och manuset bara sväller och sväller utan att jag kommer en millimeter närmare mål, känns det som (fast det gör jag så klart). Det ska nog bli bra till slut.

Eller rättare sagt – det måste det bli. Det är ju sista delen i hela Virus-sagan, känns helt meningslöst att skriva en sju böcker lång serie och sedan avsluta med ljummen bris.

Kanske därför jag har så förfärligt svårt att sätta punkt. Fucking jävla prestationskrav.

7 reaktioner till “Det lackar mot slut”

  1. Separationsångest 😉. Du få gärna fortsätta med 7 till. Jag lovar att ingen kommer att bli besviken 😊😉❤.
    //Kim

  2. Jag ska börja med första avsnittet av smittad säsong 2 nu och ska försöka skynda långsamt men lite måste du allt snabba dig 😏

    1. Hej! Alltså, det är ju trots allt en tid kvar innan utgivning, även fast jag blir klar med skrivandet i dagarna. Texten ska slutredigeras, den ska läsas in och sedan ljudproduceras. Så det är nog minst två månader kvar.

Kommentarer är stängda.