De viktiga frågorna, de stora händelserna

När vi nu går in i den grönaste julslutspurtsveckan någonsin tack vare våra giftutsläpp i atmosfären, känns det ändå fint att min blogg är något av googlarnas mecka när det kommer till de viktiga frågorna:

Varför har vi julgran?

Varför har vi tomte?

In other news kan jag meddela att gårdagens viktigaste händelse var att jag efter sisådär 7000 bedrövelser lyckades få mobilen att fungera som surfmodem till datorn igen. Livet känns genast mycket lättare, trycket över bröstet släpper. Nästan.

Uppdatering: Nu har någon sökt på

Ulf Lundell Jack tomte

och hamnat hos mig också. Oh the christmas fun just keeps coming!

Är det en tomte med i boken, eller är googlaren ute efter att hyra Ulf Lundell på julafton? Beats me, för nej – trots att det i rätt många recensioner av min roman drogs paralleller till Jack, så har jag aldrig läst en rad av mannen i fråga. Det har helt enkelt aldrig blivit av bara.

5 reaktioner till “De viktiga frågorna, de stora händelserna”

  1. Jag skulle kunna sätta en tusing på att den som sökte på Ulf Lundell Jack tomte var i full färd med att lösa DN:s kulturtomtar…

  2. Jag hamnade på din sida just för att du skrivit att någon har hamnat på din sida efter att ha sökt efter ulf lundell hack tomte. Jag gjorde exakt den sökningen, haha. Jodu, det är DN:s kulturtomte som orsakar… 🙂

Kommentarer är stängda.