”Darling” favorit till baggarna

Sex Guldbaggenomineringar till min favoritfilm alla kategorier förra året – ”Darling”. ”Du levande”, som jag faktiskt ärligt talat fortfarande inte sett, kommer därefter med fyra, ”Leo” har tre. Jag tror på fyra vinster för ”Darling”, och en för ”Du levande”.

Mest jubel på redaktionen: Upptäckten att ”Hej hej Monika”-Nic Schröder birollsnominerats för sin insats i ”Hata Göteborg”.

——

Vilka får de då? Tja, jag tror att ”Darling” drar hem åtminstone ett skådispris, både film och regi samt manus. ”Du levande” får nöja sig med fotot.

Om jag brukar vara träffsäker? Well, jag hade ju 18 av 24 rätt på förra årets Oscarsgala i alla fall, vilket gav mig segern i Morgans prestigefyllda tipstävling och gratis brunch större delen av våren, vilket ju inte är fy skam.

En kommentar till “”Darling” favorit till baggarna”

  1. förbannat kul att darling fått sån komersiell uppmärksamhet som den faktiskt fått. trodde den skulle gå obemärkt förbi som en förbannat bra, men smal, rulle. inget större fan av guldbaggegalan, eller galor i allmänhet, men det här ger ju lite hopp iaf. och heja nic!

Kommentarer är stängda.