Dagens författaroutfit (2)

outfittisdag

Den dag man ämnar besöka Kungliga biblioteket för att skalda (sitter i stora läsesalen i detta nu) gäller det att ha rätt outfit. För denna uppgift bär jag i dag mina Dieseljeans, en Yankees-t-shirt från Nike (gotta love them dubbelbindestreck) samt en babyblå kofta från kulturmänniskornas favoritbutik nummer ett – Beyond Retro. Till detta bär jag svarta strumpor från H&M och mörkblå kalsonger från Åhléns.

För tidigare outfits, se här.

4 reaktioner till “Dagens författaroutfit (2)”

  1. Du har inte funderat på att använda det svenska ordet ”ställ” i stället för ”Outfit”. Författarställ låter något det 🙂

    Rolig grej förresten!

  2. Det där ser ju lite finare ut än den förra, får jag säga. Men: Du har väl för sjutton skor på dig? Skorna gör ju mannen, och utan en beskrivning – ännu hellre bild – kan vi omöjligt bedöma författarstället full ut.

  3. Jag tror jag håller mig till det modebloggsbestämda ordet outfit. Men visst, jag håller med om att ställ är ett fint ord. Det känns lite hantverksmässigt, rejält. Jag gillar det, men får nog hålla mig till ordet jag nu börjat använda.

    Och faktum är ju att jag inte hade några skor på mig när bilden togs, eftersom jag plåtade i vardagsrummet innan jag gick iväg till KB. Men när jag väl promenerade dit hade jag på mig ett par svarta Adidassneakers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.