Brunchbryderier och bästkusten

Att det ska vara så infernaliskt svårt att bestämma sig för ett brunchställe. Nu har vi chattdividerat fram och tillbaka, och det lutar till sist åt … Mojo tror jag. Bara för det kommer de säkert inte att servera brunch längre. Fast jo, det gör de, jag ringde och kollade och de berättade om sitt utbud och det låter fantastiskt men jag fixar inte elva säger Morgan och jag svarar nej men då tar vi så fort du hinner vilket verkar innebära tolv och bra då hinner jag läsa tidningarna också. Att komma till beslut är det bästa och solen skiner och den där orkanen ser jag inte röken av men det verkar ju vara så att väderfenomen per definition bara träffar västkusten så det där med bästkusten ger jag inte mycket för.

Jag är inte ett dugg bakis i dag. Hoppas det betyder att jag får en del skrivet senare.

I kväll börjar för övrigt Life on Mars på SVT, förra årets bästa brittiska tv tillsammans med The state within om ni frågar mig. Och nej, jag har inte glömt sönderkramade The line of beauty, jag tyckte bara inte den var lika bra. Missa Sam Tylers Manchesteräventyr år 1973 på egen risk.

2 reaktioner till “Brunchbryderier och bästkusten”

  1. Jag som trodde jag var en riktigt bloggjunkie och så hittade jag inte till din blogg förrän i dag, vilken miss. Lyllo dig som ska titta på Life on Mars i kväll, själv ska jag jobba och kanske kasta någon blick mot tv:n då och då. Vi ses på jobbet i morgon.

  2. Well, nu hittade du ju mig till sist i alla fall, så därmed kan du kalla dig bloggjunkie på riktigt. Ses på jobbet!

Kommentarer är stängda.