Blogg 94

Det arrangerades ju inget officiellt Blogg 100 i år, men jag beslutade mig för att trots detta försöka blogga i dagarna hundra med start 1 mars, om inte annat för att hålla uppe skenet av att jag ännu bloggar varje dag åtminstone en knapp tredjedel av året.

I fjol mäktade jag med att nå endast fyra plumpar i protokollet och landade på totalt 96 inlägg. Men när jag nu i dag summerar (den ickeexisterande) 100-utmaningen, landar jag detta år på 94. Lite sämre utfall alltså, men ändå helt okej (2016 skrapade jag ihop 95, och 2015 94, så jag är hyfsat konsekvent i mina misslyckanden).

Likt tidigare år dominerar de alldagliga vardagsinläggen, men en del annat har trots allt också hänt. Jag skrev ett par längre inlägg i ljudboksdebatten som blossade upp i slutet av mars (inlägg som jag sedan lånade lite av när jag skrev en debattartikel i Dagens Nyheter i ämnet), jag skrev lite om den eviga frågan om Amazons Sverige-vara eller inte vara, bloggen fyllde 4000 inlägg (vilket jag uppmärksammade först i och med inlägg 4001) och jag gav ut Virus 4 som toppade på plats 4 på Storytels topplista.

Vardagen då? Tja, Tage fyllde 8 och Ejda 5 och jag våndades över bokjäveln ungefär 712 gånger (och den är fortfarande inte alls klar, tyvärr).

Jag avslutar väl med att säga som vanligt: Nu håller jag i det här, och bloggar vidare i samma takt (och missar antagligen grovt redan i morgon).

Väl mött 2019!