Blir det e-boksåka av redan nu trots allt?

Jag har inget bättre för mig än att e-boksblogga nu för tiden, verkar det som. Men det är ju ett så kärt ämne för mig, så what the heck, här kommer mer.

Så sent som i går skrev jag: Tyvärr finns det en del tecken som tyder på att Amazon – vars Kindle åtminstone setts som den läsare som ska få marknaden att börja lyfta – inte är på väg in på den europeiska marknaden ens inom överskådlig framtid.

Och vet ni vad, redan i dag verkar det som att jag hade fel. För jag lade just ut en notis om att Amazon ligger i slutförhandlingar om en lansering i Storbritannien före jul. Gårdagens siande byggde jag på det nyligen rapporterade sammanbrottet i förhandlingarna i Tyskland.

Ibland känns det bra att eventuellt ha fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.