Ängslighet on display

Gick och handlade i går. Köpte bland annat två påsar te, en vanlig Earl Grey och en Russian Earl Grey. Jag tycker mest om den senare, skulle nog till och med kalla det mitt favoritte, och det logiska valet hade därför varit att hälla den påsen i den enda teburk jag äger, det går ju lättare att ta från den istället för att hålla på och mecka med tebollen ner i en påse.

Jag stod vid diskbänken ett tag. Russiansorten var en Lipton, den vanliga en lågprisprodukt, en Coop. Hällde ner den vanliga Earl Greyen i burken och ställde upp Russian på hyllan. Säkrast så.

4 reaktioner till “Ängslighet on display”

  1. Russian är grym, men jag skulle gärna tipsa om a) Earl Grey Cream. Som Earl Grey men med en lätt touch av vanilj/grädde. Ett bra eftermiddagste. b) Lady Grey. Snarlikt Russian, eftersom det är Earl Grey med citrus. ”Delicate” brukar den beskrivas som av de som vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *