Alby, verkligheten och muscle-man

alby.jpgJag är ingen sollapare av rang. Jag blir rätt trött på den här ah solen är framme nu måste vi ut i gräset och vi får inte gå in igen förrän i oktober-mentaliteten redan ett par dagar innan våren slår till. Men men, ibland får även jag bjuda till och i går åkte jag således till Alby och hade picknick. Jag och Morgan var ute och promenerade tidigare på dagen och när vi sprang på Andrea vid Skanstull var hennes reaktion ungefär but whyyy, are you mad!?, vilket rätt väl speglade min egen initiala inställning till förortsbesöket. Men väl på plats efter 32 minuters tunnelbanefärd från den trygga innerstaden så var det ju rätt najs. Och jag har faktiskt varit i Alby förut, på Subörb-festivalen för två somrar sedan har jag för mig. Och även om jag i själ och hjärta är en gröna linjen-kille så gillar jag verkligen röda linjen nere i de sydvästra förorterna, för säga vad man vill om en del miljonprogramsområden, men naturen de är insprängda i är väldigt vacker på sina håll och när man kommer neråt Masmo och Fittja så är det ju rena landsbygden runtomkring.

Oh well, nog med förnumstiga åh det är så sött med nedslag i verkligheten-kommentarer från mig. Tänkte mest berätta vad jag gjorde i går. Efter att fotot togs drog jag för övrigt ner min dragkedja lite och tog en till bild, varvid Morgan syrligt sa vad fan, håller du på och stajlar dig för bloggen eller?, så utifrån respekt för verkligheten publicerar jag originalbilden istället.

Nu ska jag åka och hjälpa en vän att flytta ihop med sin pojkvän i deras nyinköpta Kungsholmentvåa. Jag är inhyrd som muscle-man.

3 reaktioner till “Alby, verkligheten och muscle-man”

  1. Jo, men det var ju precis det jag menade… Men jag inser nu att min tolkning av ordet förnumstig kanske är lite felaktig. Enligt Saol betyder ordet snusförnuftig, medan jag mer tänkte mig något i stil med äppelkäckigt korkat.

  2. Okej’rå. Du är frikänd, men det var bra nära ögat. Jag har gått och retat mig på det där hela dagen!

    (och nej, jag är aldrig särskilt allvarlig)

Kommentarer är stängda.