9. Fem saker jag borde ta tag i

1. Färdigställa romanen.

2. Färdigställa den andra romanen.

3. Bestämma mig för vilken av de två ovanstående romanerna jag egentligen borde färdigställa. För dagens läge är lite hopplöst, jag har två helt väsensskilda berättelser som båda står och stampar någonstans i slutet av den första fjärdedelen av handlingen. Hade jag från början fokuserat på en av dem hade jag kanske varit åtminstone halvvägs, troligen än längre dessutom, jag är rädd att det här velandet fram och tillbaka drar ner skrivartempot överlag.

4. Göra den här sajten mer mobilvänlig. Det är inte det att den inte ser bra ut i mobilen, men väldigt mycket information skalas bort på de mindre skärmarna, vilket jag varit inne på tidigare. Det skulle jag vilja få ordning på. Förslag på lämpliga WordPressteman mottages fortfarande tacksamt.

5. Sortera in den rena tvätten på rätt plats i klädskåpen så att den nuvarande statusen – där entusiastiska barn har plockat plaggen från tvättkorgen och slängt ut över halva vardagsrumsgolvet – upphör.

——

Det här är del 9/30 i Lisa Bjärbos novemberutmaning.