Say hello to my little friends (2)

Ärendena avklarade och jag blev både trött i armarna och regnblöt. De som säger att administration inte är fysiskt ansträngande vet inte vad de talar om.

Inga ursäkter kvar, dags att ta tag i manuset. Jag hade visserligen tänkt köpa ett par nya byxor i dag också, mina favoritjeans har vid det här laget 27 påsydda lappar och ett nytt hål framträdde i helgen och det börjar väl bli dags att inse faktum, men det får anstå till en senare dag. Konsten före byxorna, som vi författare alltid säger.

——

tabasco.jpg

Fick just den här bilden av Morgan på mejlen, utan något meddelande. Antar att det betyder att våra Tequila Flatliner-äventyr inte är till ända.

——

Stefan svarar på Morgans bildmejl:

OUH!
Om det finns en hel familj med tabascoflaskor kan man utgå ifrån att originalet – som ingår i Tequila Flatliner – har en styrkegrad som befinner sig någonstans i mitten av skalan. Den röda lilla flaskan längst till höger tycker jag ser sataniskt stark ut, med den skulle man kunna uppgradera till Tequila Flatliner 2.0. Eventuellt kan vi hitta någon mexikansk sajt som försäljer hälsovådlig, av EU förbjuden tabasco. Då kan vi blanda Tequila Flatliner X – la garganta ardiente (den brinnande halsen)!