Jag ska bara

Man kan tycka att det är en smula talande, vilket också påpekades för mig i går, att jag på första dagen av min ”ledighet”, en ledighet då jag förväntas skriva så att det blöder ur fingrarna, plockade fram min gamla PS2:a och gick och köpte mig ett exemplar av ”Guitar hero” istället för att helt enkelt börja skalda. Man kan tycka det.

Men i dag är den första vardagen och 112 dagar återstår och i dag ska jag skriva, satan i gatan.

Men först frukost och lite ärenden.

3 reaktioner till “Jag ska bara”

  1. Fantastiskt!
    Välkommen till Guitar hero-världen. Jag har numera gett upp. I helgen möttes jag av den ganska nedslående repliken ”Nu har jag fått fem stjärnor på alla mediumlåtar!”.
    Fasen. Själv har man inte tagit sig igenom easy-träsket än. Tänker öva i hemlighet när det är tomt hemma.

  2. Shit, femstjärnigt på medium låter som en omöjlighet. Fast det är klart, det sa de ju om att resa till månen också. Vi ska nog slå världen med häpnad vad det lider!

Kommentarer är stängda.