57 inlägg and nothing on

Årets Blogg 100-utmaning kom verkligen helt fel i tiden för mig. Jag har nog aldrig i mitt vuxna liv haft mer att göra på dagarna, varje minut jag lägger av arbetsdagarna när jag inte ägnar mig åt arbete drabbas jag av extremt dåligt samvete och smärre andnöd.

Men det är väl ingen orsak att kasta in handduken. Jag har inte skrivit exakt varje dag hittills, men av de hittills 57 dagar som passerat sedan 1 mars då utmaningen startade har jag producerat totalt 57 blogginlägg.

Ja, jag vet att det finns något som heter kvalitet framför kvantitet. Men om jag inte satsat på kvantitet den här perioden, så tror jag att det hade förblivit i stort sett heltomt här i spalterna. Och då hade ni ju missat en hel drös inlägg om min vardag, mina barn och vädret där vi bor (snö igen natten till i dag, men det töade bort under dagen, fortfarande återstår dock en halvmeter snö på gården, det går segt med smältningen i år).

Så kan vi ju inte heller ha det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.