2. Fem saker jag har gjort i dag

1. Klivit upp 03.20. Att USA gick över till vintertid i natt gjorde inte direkt min jetlag mindre. Å andra sidan stör det mig inte så mycket, lika bra att inte rucka dygnsrytmen för mycket i och med att jag ändå åker hem i morgon kväll.

2. Våndats lite över min löparklädsel. Arrangörerna hade skickat ut ett varningsmejl under natten om hårda vindar och allmänt otjänliga förhållanden under dagens lopp. Vi får väl se om jag blåser av någon av broarna.

3. Gått till en 24-timmarsöppen diner och ätit omelett, potatis och pannkakor till frukost. Hinner nog tyvärr trots detta bli hungrig igen innan start, som ännu är tre timmar och tjugo minuter borta. Men tydligen bjuder de på någon sorts frukost ute på Staten Island på startområdet.

4. Bråkat med hotellets nätuppkoppling oavbrutet medan jag skrivit det här inlägget. USA är verkligen västvärldens u-land när det gäller internet.

5. Tejpat mina bröstvårtor.

Jaha, nu såg jag att dagens rubrik egentligen var Fem saker jag TÄNKT på i dag. Too late.

——

Det här är del 2/30 i Lisa Bjärbos novemberutmaning.