Writing under the influence

Jaha, vad ska jag nu säga till mitt försvar? I nya numret av Svensk Bokhandel har de outat mig som en författare som visserligen aldrig skulle tänka sig att göra en DUI men däremot redan gjort en WUI.

fylledaniel.jpg

Oh well, notisen är ju visserligen sann – åtminstone om man anser att jag och min biokompis hade druckit några öl efter filmen bör klassificeras som lätt berusning – men när  presentationstexten av pocketens epilog komprimerats till så få ord, skalats ner till själva essensen av dess innehåll, ja då ser det så … vulgärt ut. Vojne vojne vad ska mamma och pappa tro?

——

Webbansvarigs kommentar: Detta inlägg förskrevs vid åttatiden på fredagskvällen samtidigt som Daniel sänkte en whisky plus en Heineken.

——

Uppdatering lördag (jag lovar!): En kompis chattar och skriver ja men lägg ut den där jäkla texten så man får din egen version av bakgrunden då. No way. Köp boken och läs själv istället, snåljåp.