Whose bitch are you?

Kanske är det dumt att ha en t-shirt med texten Whose bitch are you? när man tar sin morgonpromenad. Eller så är jag av okänd anledning väldigt annorlunda just i dag. Mina fellow promenerare längs Klara sjös strand tittade hur som helst på mig ovanligt mycket just i dag.

Jag känner mig äckligt sund. Klockan är inte ens tio och jag har motionerat. Stärkt min själ inför dagens skrivande, med en timmes läsning av Mons Kallentofts ”Midvinterblod” fortfarande sjungande i öronen. För jo, jag har äntligen gett mig i kast med att lyssna på en ljudbok från början till slut. Det växer på mig. Och boken är rätt bra, med ett med svenska deckarmått mätt klyschfritt språk och välporträtterade människor. Jag har visserligen bara hunnit en tredjedel ännu, men tankarna går till Kjell Erikssons Uppsaladeckare.

Var för den delen en sväng i Uppsala i går över dagen. Jag upptäckte att det nybyggda Musikens hus ställer till lite problem för mitt filmmanus. Fan också.

Äh, dags för frukost och dagens skrivande.