Vitt bröd, godis och spårvägar.

Jag är fortfarande lite bloggloj märker jag, men vill ändå passa på att uppmärksamma två grejer jag uppskattat under min förmiddagsläsning:

Lisa Förare Winbladh skriver intressant och skoningslöst om GI-kost i allmänhet och bröd i synnerhet. Sedan nyår är jag ju själv en GI-are av rang, även om jag tvingas erkänna att gårdagskvällens fyra öl på Snotty och Pet Sounds knappast skulle hålla med om det. Jag fastnade särskilt för meningen Jag anser att allt vitt bröd som inte är bakat helt med surdeg ska betraktas som godis. Johanna uppskattade istället En kanelbulle som bakas på ägg, smör och mjölk innehåller mer näring och har ofta lägre GI än en skiva vitt bröd, och har redan börjat planera eftermiddagsbullbak.

Yimby sågar med den äran den rätt låga debattartikeln mot spårvägar i gårdagens DN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.