Vilket alltså skulle bevisas

I veckans avsnitt av DJtv säger jag bland annat att jag inte orkar låta en bokreas inträffande i februari styra mina litteraturinköp, vill jag ha något går jag ut och köper det när andan faller på – ett uttalande som fick Johanna att antyda att jag har för mycket pengar.

Nyss gick jag till affären och köpte ett knippe broccoli och cocktailtomater inför dagens middag. Notan slutade på 28,50 kronor och jag petade ner 29 kronor i myntmackapären. När växelfemtioöringen trillade ut hade jag redan stoppat ner plånboken i fickan.

Jag höll myntet i min hand för ett ögonblick, och slängde det därefter utan att tveka i papperskorgen.

4 reaktioner till “Vilket alltså skulle bevisas”

  1. Jojo, det är precis som de säger, att den olagliga fildelningen underminerar respekten och förtroendet för rättsstaten. Några månader bakom galler skulle nog lära dig göra skillnad på vad som är ditt och vad som är andras.

    /Vän av ordning

Kommentarer är stängda.