Vi hörs! Eller jag hörs. Lite till i alla fall.

I morgon, kära vänner, gör jag min sista medverkan för året i P4 Stockholms morgonprogram ”God morgon Stockholm”. Jag har fått erbjudande om att vara med även efter sommaruppehållet, men eftersom vi planerar att spendera större delen av hösten utomlands blev det svårlöst. Nästa år får vi se vad som händer, men summa summarum för dagsläget är alltså:

Tune in i morgon vid tjugo i nio om ni vill höra mig i radion, för det kan ta ett tag till nästa gång. Jag kommer att prata om smink, stickning och … eh, well, resten har jag inte kommit på ännu men det ger sig nog.

2 reaktioner till “Vi hörs! Eller jag hörs. Lite till i alla fall.”

  1. Ja, det ska bli ytterst trevligt, hoppas vi. Om det är någon som har tips om en bra lägenhet där två vuxna och ett spädbarn kan bo i tio-tolv veckor i Brooklyn – hör av er! Hm, kanske värt en egen bloggpost den där uppmaningen, för den delen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.