Var god dröj

Tanken var att dagens skrivarbild skulle tas i Sofo. En otäck gurkincident på Skåningen fick mig dock helt ur balans. Återkommer.

3 reaktioner till “Var god dröj”

  1. haha, en otäck gurkincident =) måste säga att din avsky för gurka är något fascinerande!

  2. Och fatta hur hemskt det var när jag på ett bröllop i lördags fick meloncocktail till efterrätt. Bara att hacka i sig. Mådde illa länge efter det.

    Gurka och melon hänger ju ihop. På något sätt. Usch!

  3. Jag hade också en melonincident i lördags! Jag gick på fest, och det första som hände vid ankomsten var att värdinnan stack upp en gigantisk fjärdedels melon under näsan på mig och frågade ”Melon?”. Eftersom jag inte ville framstå som ett freak log jag någorlunda rakt och sa nej tack.

    För jo, de är kusiner, har jag hört. Otäckt är bara förnamnet.

Kommentarer är stängda.